Merk

Kleur

Materiaal

Soort

Dakpanmodel

Vorm

Latafstand

Aantal per m2

Productgroep

Producttype

Model

Toepassing

Zelfdragend

Bevestiging dakplaten

Rc waarde

Rd waarde

Damp open

Totale dikte excl. tengellat

Gewicht per m2

Prijs incl. btw

Zoeken

  • Sorteren op:

Beton

Betonnen dakpannen

Geschiedenis betonnen dakpannen

Op zoek naar hoogwaardige betonnen dakpannen die stijl en betaalbaarheid combineren? Bij Goedkope-Dakpannen.nl bieden we betonnen dakpannen van het merk Monier en Nelskamp aan. Betonnen dakpannen zijn in de jaren ‘70 massaal toegepast in de zogeheten vinex-wijken. Hiermee zijn de betonnen dakpannen niet meer weg te denken in ons straatbeeld. Deze betonnen dakpannen zijn vaak groot, breed en eenvoudig te leggen. Dit bespaard tijd en dus ook geld.

Monier en Nelskamp

De bekendste betonnen dakpannen, zijn de Monier Sneldek, en de Nelskamp S-pan. Deze betonnen dakpannen zijn natuurlijk uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren en met bijbehorende gevelpannen en vorsten. De Monier Sneldek is verkrijgbaar in de afwerking Novo+. Deze Monier dakpannen zijn voorzien van een sterke weerbestendige afwerklaag en bij Goedkope-Dakpannen.nl verkrijgbaar in 3 kleuren. De S-Pan van Nelskamp hebben een 2000 S afwerking en is ook beschikbaar in 3 kleuren.

Bij Goedkope-Dakpannen.nl streven we ernaar om kwalitatieve dakpannen en toebehoren toegankelijk te maken voor iedereen. Met een uitgebreide selectie van Monier en Nelskamp betonnen dakpannen tegen concurrerende prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, maken wij het vinden en kopen van de perfecte betonnen dakpannen eenvoudig en betaalbaar.

Vragen? Aarzel niet!

Bestel nu uw Monier of Nelskamp betonnen dakpannen online. Staat de dakpan die je zoekt er niet tussen of weet je niet wat voor jou de beste keuze is? Aarzel dan niet om dan met onze dakspecialisten te chatten of te bellen.